![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدير کل انجمن و سایت
|
سلام دوستان دیدم این بخش خالیه گفتم استارتشو من بزنم
خوب اینجا سورس کدهاس زبان سی پی پی رو من میذارم البته به صورت طبقه بندی شده امیدوارم خوشتون بیاد. درضمن اونایی رو که خودم هم نوشتم خبر میدم اما واسه خاطر دقیق بودن سعی میکنم سورس هایی رو از سایت های معتبر براتون بزارم... رفتم تا امادشون کنم |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدير کل انجمن و سایت
|
اینم شروع کار با الگوریتم ها:
فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] اینم یه تصویر ازش: ![]() 2. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] ![]() 3. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] 4. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] 5. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] ![]() 6. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] 7.فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] 8.فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد]( منظور کوچک کردن اعداد در دسته های دلخواه چند تایی) 9. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] ( به صورت قالب بندی= template) 10. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] 11. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] 12. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] 13. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] ![]() 14. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] 15. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] جهت شناسایی مسیر نزدیک |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدير کل انجمن و سایت
|
1.فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (16)
2.فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (17) 3. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (18) 4.فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (19) 5. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (20) |
|
|
|
| 4 کاربر برای این پست سودمند از rahimonline عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 (permalink) |
|
مدير کل انجمن و سایت
|
1.فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (21)
2. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (22) 3. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (23) 4. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (24) 5. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (25) |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
مدير کل انجمن و سایت
|
1. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (26)
2. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (27) 3. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] (28) 4. فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد] خیلی به درد بخوره این کد (29) |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدير کل انجمن و سایت
|
سلام اینم یه چند تا مثال واسه کار با پایگاه داده تو c++ :
1. مثال عملی کار باADO (30) 2. آموزش ADO (31) 3.یه دون آدرس بوک (32) 4.سیستم مدیریت پایگاه داده (33) 5.سیستم فروش کتاب (34) |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
مدير کل انجمن و سایت
|
این هم از کد های مربوط به ریاضی
1. برنامه محاسبه کننده اعداد اول (35) 2. برنامه ایجاد اعداد وحروف تصادفی(36) 3. ماشین حساب (37) 4. ماشین حساب مهندسی(38) |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
کاربر جدید
Status:
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 تشکر: 0
2 بار در 1 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
ميشه يه سورس از يه بازي كه با c نوشته شده بذاريد . يه چيزاي كاربردي داشته باشه كه براي نوشتن بازي هاي پيشرفته بشه ازش چيزي ياد گرفت. اگه اينكارو بكنيد خيليييييييييي ممنون مي شم. |
|||||||||
|
|
|