آخرين ارسالهاي انجمن

بازگشت   انجمن میهن دانلود > كامپيوتر و فناوري > اخبار IT

پاسخ

LinkBack ابزارهای تاپيك نحوه نمایش
قدیمی 08-19-2008, 07:30 PM   #1 (permalink)
مدير کل انجمن و سایت
Admin

rahimonline آواتار ها

درجه: 55 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
سابقه: 2027 / 2027
سحر و جادو: 2016 / 6827
تجربه: 7%

881 بار در 765 پست از ایشان تشکر شده است
Activity Longevity
19/20 20/20
Today پست ها
sssss6048
rahimonline به AIM ارسال پیام rahimonline به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به rahimonline
Smile حقه‌ي آنلاين

به گزارش پليس، دو دختر نوجوان پيامي دروغين در وب سايت مدرسه‌ي خود منتشر كرده‌اند و در پيام جعلي خود به دانش آموزان مدرسه خبر داده‌اند كه به دليل جو نامساعد و برف، مدرسه تعطيل خواهد بود.
اين خبر كه چند روز پيش منتشر گرديده، خانواده‌هاي بسياري از دانش آموزان را گيج كرده است، چراكه هواشناسي براي روز بعد برف پيش بيني نكرده و هيچ صحبتي از نامساعد بودن هوا نشده است. هم‌چنين بسياري از دانش‌آموزان مدرسه اغوا شده و روز بعد، در خانه مانده و در كلاس‌هاي درس حاضر نشده‌اند.
تام يورك، يكي از مسئولان مدرسه گفته است هنگامي كه قصد داشته خبري در وب سايت مدرسه گذاشته و به دانش‌آموزان خبر دهد كه به دليل سرماي شديد يك ساعت ديرتر به مدرسه بيايند، خبر جعلي را ديده است.
تام يورك گفته است: " خبر تعطيلي مدرسه را من در وب سايت نگذاشته بودم و من تنها مسول اعلام خبرهاي سايت هستم به اين ترتيب، پس از ديدن آن خبر متوجه شدم كه اتفاقي افتاده است."
دو دانش آموز دبيرستان Edgewood كه نام آنها فاش نگرديده است، در دادگاه نوجوانان محاكمه شده‌اند و از مدرسه اخراج خواهند شد. يكي از دانش آموزان كه 16 ساله است به جرم استفاده‌ي نادرست از كامپيوتر و به دليل دست بردن در اطلاعات، محكوم شده است. دانش آموز ديگر كه 17 ساله است، به جرم استفاده‌ي نادرست از كامپيوتر متهم گرديده است.
شركت RCH، شركتي كه از وب سايت اين مدرسه نگهداري مي‌كند گفته است كه سيستم هك نشده، چراكه هيچ مشكل امنيتي كشف نگرديده است. راهبران سايت باور دارند كه دانش‌آموزان به گونه‌يي رمز عبور سايت را به دست آورده‌اند.
براي شناسايي دانش آموزاني كه در وب سايت مدرسه خبر جعلي را اعلام كرده‌ بودند،شركت RCH از شماره‌ي شناسه‌ي كامپيوترهايي كه به سيستم دست‌رسي داشته‌اند كمك گرفته و در نهايت دو دانش آموز متهم را شناسايي كرده است.
فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد]
فقط کاربراني که ثبت شده اند و فعال شده اند مي توانند لينکها را ببينند[براي ثبت نام اينجا را کليک کنيد]

rahimonline آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

ابزارهای تاپيك
نحوه نمایش

شرايط ارسال
شما نمیتوانید تاپيك جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
شکلک ها فعال است