![]() |
|
|
#11 (permalink) | |||||||||
|
کاربر جدید
Status:
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 5 تشکر: 3
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام ممنون که جواب دادین با ویژوال بیسیک باشه یک خط روی فورم باشه و مثل عقربه ساعت شروع به حرکت کنه فقط یک خط باشه کافیه
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
مديريت سيستم
|
نقل قول:
![]()
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||||
|
کاربر جدید
Status:
![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 5 تشکر: 3
|
سلام لطفا سریع جواب بدین من برنامه لازممه واسه فردا که جمعه هست با ویژوال بیسیک باشه یه خط روی فرم که مثله عقربه ساعت کار کنه
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||||||||
|
کاربر جدید
Status:
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
درجه: 1 [ ]سابقه: 0 / 0 تشکر: 0
|
من نوشته هایتان را دانلود کردم تا سر فرصت استفاده نمایم خیلی متشکرم و دیگر اینکه سوالی داشتم ایا خواندن این مطالب بهتر است یا رفتن به کلاس آن
با تشکر |
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
مديريت سيستم
|
خدمت شما عرض کنم که اگر وقت ازاد دارید و اینترنت به نظر من تو اینترنت یه چیز هایی هست که استاد دانشگاه ما هم بلد نیست
باور کنید من رشته کامپیوتر و فوق دیپلم هستم کلاس رفتم همه چی اما هیچ چیزی جستجوی خود ادم تو اینترنت نمیشه!
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Banned
|
والا ما هم کلاس ویژوال بیسیک رفتیم انقدر عالی درس دادن حرف دفعه میریم امتحان میافتیم یه چیز هایی تو برگه میبینم که تا حالا ندیدمو نشنیدم کلاس های همه بدرد نخورن فتوشاپ رفتیم در حد مرغ یاد دادن هیچ یاد نگرفتیم فقط یکجور درس میدن مدرک بدرد نخورشونو بگیری می خوای خوب یاد بگیری باید از این کاره هاش یاد بگیری کسانی که کار می کنند
علی هم راست میگه هیچی مثل جستجو خود آدم تو اینترنت نمیشه |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای تاپيك | |
| نحوه نمایش | |
|
|