|
||
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای تاپيك | نحوه نمایش |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||
|
کاربر جدید
![]() Junior Member
تشکر شده 0 بار در 0 پست
|
با سلام
من نمی دونستم کجا این سوالمو طرح کنم منم اینجا طرحش کردم تا مدیر محترم یه تایپیک مجزا ایجاد کنند ![]() خوب آقا من درباره ی دستورات net تو خط فرمان مشکل داشتم می خواستم هر مشکلی که در بار ه ی این فرمان داشتم اینجا مطرح کنم. ![]() شروع می کنم؟ من می خوام با دستور net یه یوزر بسازم ولی اجازه نمیده و این ارور رو میده؟ اینم فرمان net user hashem/add ![]() |
||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
|
کاربر جدید
![]() Junior Member
تشکر شده 2 بار در 2 پست
|
نقل قول:
اول سلام دوست عزیز شما باید برای یوزر هم به جای پسورد یک ستاره * وارد کنید مثلا net user sayyed * /add با این دستور شما یه یوزر با نام sayyed و با پسورد123 ساخته میشه net user sayyed 123 /add خب روی My Computer راست کلیک میکنیم و گزینه manage انتخواب میکنیم و از گزینه های سمت راست local user and groups رو انتخواب میکنیم و از لیست هم user ها رو انتخواب میکنیم خب اگه درست باشه کارمون باید اسم کاربر تو این لیست باشه ![]() خب اما اگر رو یوزر کلیک کنید و برید به پروپرتیسش و تب member of کلیک کنید میبینید که یوزر ما لیمیت است(یعنی یه یوزر محدوده) برای اینکه یوزر ما admin بشه از دستور زیر استفاده میکنیم net localgroup administrators sayyed 123 /add با این دستور یوزر رو به طور کامل حذف میکنیم net user sayyed /delete یه چیز یادم افتاد اگه تو ویستا دقت کرده باشید ادیمن به طور پیش فرض غیر فعاله که میتونید با دستورات زیر به ترتیب فعال و غیر فعال کنید Net User Administrator /active:yes Net User Administrator /active:no موفق باشید یا علی ![]() ![]() |
|||||||||
|
|
|
| کاربرانی که از sayyedahmad تشکر کرده اند: | hasheem (04-14-2008) |